Het concentratiekamp in het dorp: Geschiedenis van het buitenkamp Ladelund en de naoorlogse omgang met het naziverleden. Tentoonstellingscatalogus - In opdracht van het herinnerings- en ontmoetingscentrum kamp Ladelund; Alsen, Raimo; Königseder, Angelika (Metropol Verlag, 2017)
Geschiedenis van het buitenkamp Ladelund en de naoorlogse omgang met het naziverledenTentoonstellingscatalogus